sunny

kos med over 30 grader hver dag! treningene er helt sykt slitsomme, men det positive er at jeg kan spise så mye mat jeg bare orker, vi trener så mye at vi går i underskudd uansett hvor mye vi spiser!

Idag la jeg meg ut og sov i solen etter første trening, og i håp om å få litt mer farge. Etter andre trening, dro hele svømme gruppa på mini golf. Jeg har ikke spilt det siden jeg var 7-8 eller no. Så kom ikke som ett sjokk at jeg var en av de som brukte flest skudd. Men det var en komisk og koselig tur i mini golf parken.

Man koker jo over her nede, men det er alltid kos ned rundt 30 grader!

In spain

Det er dårlig med nett her nede, så har vanskeligheter med å blogge. Menmen.. Dagene her nede starter veldig tidlig, noe som er utrolig slitsomt. Første svømme økt starter kl 07.00 og varer til 09.00, neste er fra 14.00 til 16.00. Tiden imellom går til å sove ute i sola eller inne, etter siste trening har jeg for det meste dratt ned på stranda og kost meg der. Idag hadde vi fri fra bassenget, og jeg og en venninne tok turen til Bercelona og fikk brent litt penger i shoppings gatene.

outfit 21.06.2012
vest fra Gina Tricot 399 kr

topp fra Cubus

shorts fra bikbok

On my way

Idag sto jeg opp 04.15, etter bare to timer med søvn.. Noe som førte til at jeg sov hele bilturen til Gardermoen og fly turen til Stockholm. Trodde vi bare skulle ha en kort mellom landing før vi dro videre til spania, men neida, vi skulle sitte på flyplassen i 6 timer! Tror aldri tiden har gått så sakte før. Jeg sov i 3 timer, små spiste, så litt på film, men tiden gikk jo ikke..
Men nå etter 6 timer sitter jeg endelig på flyet til Spania, og har bare rundt 3 timer igjen, før jeg kan sole meg å slappe av.

Summer feeling

Bildene er fra 20.06.2012 i Norge.

 

Pakket og klar

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke til spania. Jeg drar imorgen, og dovendyret som jeg er, kan ikke vente med å stå opp kl 5 om morningen.. Og det blir ikke bedre at jeg må stå opp 06.30 hver dag, for å rekke svømme treningen kl 07.00, can't wait! Men det er jo Spania, og gleder meg masse til å komme til et litt varmere strøk, og få litt farge. Jeg har jo selvfølgelig klart å bli solbrent allerede før jeg drar.. Men med litt alovera skal vell det gå fint.


 

Outfit 20.06.2012Dagens antrekk

Idag var jeg i Oslo med klassen. Det var strålene vær, som det sikkert har vært flere steder i Norge. Elsker å gå i sommer klær! Jeg hadde en liten shopping tur til ski her om dagen, og fikk kjøpt masse fint. blandt annet hele antrekket jeg hadde på meg i Oslo idag.shorts: Gina Tricot 399 kr

topp: Gina Tricot 149 kr

sko: H&M 199 kr

 

Just fun..

Push the replay button!

Flere enn meg som hører på de nye sangene til Justin Bieber om og om igjen? Belive albummet har jo kommet til butikker i Norge allerede, og sangene er lagt ut på nett. Jeg har selv ikke albummet, men noen av sangene går i replay hele tiden. Elsker blandt annet disse tre sangene. 

Jeg var på operataket i oslo den dagen han var i Norge, og fikk høre noen av de helt nye sangene live. Har hørt på de to øverste i ett helt siden konserten. Love them, and love him.     

love neon

Nå håper jeg virkelig det blir fint vær fremover. Elsker å gå i sommerlige klær. Føler så mange av toppene mine passer bedre til shorts enn til bukse. Nå for tiden er jeg veldig glad i neon fargede klær. Det er så fint om sommeren, og spessielt når man får litt farge. Elsker at det er masse neon i alle butikker. Skal snart på en liten shoppings runde, og neon er vell det som står øverst på shopping listen. Har en neongul topp fra Gina tricot, og bare elsker den. Så gleder meg til å få fylt opp skape med litt fler, og mer sommer klær.  Jeg drar til spania på treningsleir nå på fredag, med ski svømme klubb, og trenger mange nye sommerlige klær til da.

 

 

 

17.06.2012

hei

bilde

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Jeg blogger mest om klær og mote, og andre ting som interesserer meg som musikk, sydenturer, inspirasjon osv.. Jeg kan kontaktes på emailen min: elin-minime@hotmail.com.

© Elin Meinich Riise

Legg meg til


bilde

Design av Seline


hits