sunny

kos med over 30 grader hver dag! treningene er helt sykt slitsomme, men det positive er at jeg kan spise så mye mat jeg bare orker, vi trener så mye at vi går i underskudd uansett hvor mye vi spiser!

Idag la jeg meg ut og sov i solen etter første trening, og i håp om å få litt mer farge. Etter andre trening, dro hele svømme gruppa på mini golf. Jeg har ikke spilt det siden jeg var 7-8 eller no. Så kom ikke som ett sjokk at jeg var en av de som brukte flest skudd. Men det var en komisk og koselig tur i mini golf parken.

Man koker jo over her nede, men det er alltid kos ned rundt 30 grader!

In spain

Det er dårlig med nett her nede, så har vanskeligheter med å blogge. Menmen.. Dagene her nede starter veldig tidlig, noe som er utrolig slitsomt. Første svømme økt starter kl 07.00 og varer til 09.00, neste er fra 14.00 til 16.00. Tiden imellom går til å sove ute i sola eller inne, etter siste trening har jeg for det meste dratt ned på stranda og kost meg der. Idag hadde vi fri fra bassenget, og jeg og en venninne tok turen til Bercelona og fikk brent litt penger i shoppings gatene.

On my way

Idag sto jeg opp 04.15, etter bare to timer med søvn.. Noe som førte til at jeg sov hele bilturen til Gardermoen og fly turen til Stockholm. Trodde vi bare skulle ha en kort mellom landing før vi dro videre til spania, men neida, vi skulle sitte på flyplassen i 6 timer! Tror aldri tiden har gått så sakte før. Jeg sov i 3 timer, små spiste, så litt på film, men tiden gikk jo ikke..
Men nå etter 6 timer sitter jeg endelig på flyet til Spania, og har bare rundt 3 timer igjen, før jeg kan sole meg å slappe av.

bilde

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Jeg blogger mest om klær og mote, og andre ting som interesserer meg som musikk, sydenturer, inspirasjon osv.. Jeg kan kontaktes på emailen min: elin-minime@hotmail.com.

© Elin Meinich Riise

Legg meg til


bilde

Design av Seline


hits